Welkom bij Projectburo Eenig.

Mijn naam is Manouk, eigenaar van Projectburo Eenig. Hoe kan het ook anders als je achternaam Eenig is.

Leuk dat je de tijd neemt om een kijkje te nemen op mijn website.

Ik hoop dat ik je door de informatie hier trigger om met mij samen te werken.

Ik hou van een persoonlijke aanpak, persoonlijk contact, transparantie en heldere communicatie. Dit laatste is waar het vaak in organisaties misgaat, maar omdat ik van een persoonlijke aanpak en een persoonlijk contact hou, voel ik aan wat mensen willen, verlangen, of bedoelen.

Ik ben open, geinteresseeerd en straal rust uit, wat effect heeft op een heel team in een stressvolle periode.

Een van de dingen die ik belangrijk vind binnen een project is duurzaamheid. Een structureel onderdeel binnen een project waar iedereen baat bij  heeft op langere termijn.

Projecten:
Ik werk het liefst projectmatig. Dit is vanwege de diversiteit en groeimogelijkheden binnen mijn bedrijf. Ik kan voor langere tijd betrokken blijven bij een project. Living Village Festival is hier een mooi voorbeeld van. Dit is een terugkerend project. Hier ben ik een gedeelte van mijn tijd mee bezig, maar niet fulltime.

Diensten:
Ik profileer mijzelf als duurzaam event manager. Ik werk graag als vrijwilligerscoördinator of als producent van een evenement of activiteit. Het meest interessante hierbij is te kijken naar de doelgroep en deze te analyseren: wat doet een bezoeker, hoe denkt een bezoeker, wat verwacht een bezoeker. Hierin geef ik ook advies.

Op het gebied van duurzaamheid en het verduurzamen van evenementen, festivals of horeca geef ik advies.

Culturele start-up projecten en evenementen begeleid ik en help ik met opzetten. Ben je een jonge ondernemer met een leuk creatief idee? Ik kan je helpen met het concept te ontwikkelen tot een uitvoerbaar project.

Logo en illustraties op deze website zijn gemaakt door Imke Meeusen.
Ik werk graag met haar samen, ze weet precies mij, als persoon, in mijn logo uit te beelden.
http://imkeillustrations.com/index.html